Tegenexpertise nodig?

De expertise-verzekering van de CONTRAINE zal u rechtsbijstand bieden wanneer u het het meest nodig hebt. Deze verzekering is ontworpen om u te beschermen tegen het worstcase-scenario en om ervoor te zorgen dat u wordt gecompenseerd voor enige schade aan u. U hoeft dit beleid niet uit te schakelen, maar moet u dat ooit behoefte aan u ertoe bedenken. Deze verzekering is ontworpen om ervoor te zorgen dat u een vergoeding ontvangt wanneer u persoonlijk letsel opneemt en zelfs als de schade werd veroorzaakt door iemand Elsses-fout, betaalt deze verzekering u uit.

Tegenexpertise nodig?

Er zijn sommige mensen die denken dat ze expert zijn in een bepaald veld en daarom worden niet beschermd door dit soort verzekering, doe beter beroep op een tegenexpertise brand. Dit is gewoon niet waar en als u niet zeker weet of u al dan niet een expert bent, moet u het beleid afsluiten. Een specialist kan een persoon zijn, zoals een advocaat, architect, landmeter, dokter enz. Daarom, wanneer u uzelf of iemand anders verwondt, heeft u het recht om te claimen voor eventuele schade. De verzekering is ontworpen om deze dagen te compenseren wanneer u niet in staat bent om te werken en moet betalen voor uw medische behandeling en ook voor verloren inkomsten, die voor u kunnen worden geproduceerd, had u geen ongeval ontmoet.

De rechtsbijstand is beschikbaar totdat het Hof heeft gevonden en aanvaarde aansprakelijkheid en heeft u een vergoeding toegekend. In de meeste gevallen wordt de rechtsbijstand verstrekt door advocaten. Dit beleid is echter niet beschikbaar in alle gebieden of wettelijke velden en u moet controleren op het specifieke gebied van de wet waarin u schadevergoeding wilt eisen. Het is echter vaak de moeite waard om gespecialiseerde wettelijke beveiligingsverzekering af te sluiten als u niet zeker weet of u al dan niet met het wettelijke veld werkt.

Een van de belangrijkste voordelen van dit beleid is dat u overal kunt behandelen tot het bedrag van uw rechtsbijstand. Als u juridische bijstand hebt ontvangen en gewond raakt bij een ongeval dat niet uw fout was, is de hoeveelheid verstrekte dekking in het algemeen hetzelfde als die voorzien in diegenen die wettelijke vertegenwoordiging hebben. Dit betekent dat als u juridische bijstand hebt ontvangen en op geen enkele wijze op geen enkele wijze fout had, dan zal deze bescherming zich uitbreiden tot de kosten van uw rechtsbijstand. In veel gevallen kunnen advocaten een korting van 50% aanbieden en wordt de korting altijd in de premies aangebracht. Dit kan echter niet altijd worden gegarandeerd, dus het is belangrijk om te controleren bij de advocaat voordat u deze verzekering afsluit.

Contre Expertise Incendie pour particuliers et entreprises

Het is belangrijk dat u de algemene voorwaarden die u aan de Constraint Expertise-verzekering volledig begrijpt voordat u zich aanmeldt. Deze variƫren afhankelijk van het type ongeval dat u hebt betrokken of hebben gemeld. In sommige gevallen heeft u het recht om te claimen tot een bepaalde som geld als compensatie en de limiet zal verschillen tussen elke verzekeraar. U moet contact opnemen met uw verzekeraar precies wat u zou hebben als gevolg van uw verwonding. In sommige gevallen zullen de juridische kosten van uw ongeval tot een bepaald bedrag worden behandeld.

De meest voorkomende soorten verwondingen, die door de expertise-verzekering van de tegenstrijdigheden vallen omvatten slip- en valblessures en verkeersongevallen. Er is ook een speciaal type ongeval dat speciale schadevergoeding wordt genoemd. Dit type ongeval is meestal vrij ernstig en wordt meestal in aanmerking genomen bij het berekenen van de uitbetaling door de verzekeringsmaatschappij. Als zodanig raden advocaten aan dat hun klanten dit soort bescherming afsluiten om ervoor te zorgen dat ze de maximale vergoeding voor hun verwondingen ontvangen.